18 mays 2022 Burçlar - BySİS

18 mays 2022 Burçlar

 

18 MAYIS 2022

Koç - günün ilk yarısında aktif olmaya çalışın. Aksi takdirde başladığınız işi tamamlayamazsınız. Enerjik olun, geri adım atmayın. Eğer iradeniz varsa, birçok sorunu çözebilirsiniz.

Günün ikinci yarısı iyi bir gelir ve ilginç bir iş teklifi hariç değildir. Kişisel ilişkilerde proaktif olun.

Sevdiğiniz kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Akşam iyi dinlenin.

Boğa - günün ilk yarısında uyanık ve uyanık olun. İşe ek olarak, evde de sorunların ortaya çıkabileceği bir zamandır. Ciddi bir hata yapmayın. Kötü adamlardan biri tarafından iyi düşünülmüş manipülasyon veya entrika ile kanmayın. Sakin ve dikkatli olun.

Günün ikinci yarısında tansiyon düşecek.

Akrabalarınızla iletişim kurmak, arkadaşlarla tanışmak ve romantik ilişkiler kurmak için iyi bir zaman. Kişisel ilişkiler söz konusu olduğunda, duygularınız sizi aldatmayacaktır.

Sağlığına dikkat et.

İkizler - İş yerindeki bazı zorluklara rağmen başarılı olacaksınız. Başladığınız işi tamamlayın. Eksiklikten uzak durun. İlginç iş teklifleri alabilirsiniz.

Günün ikinci yarısında, birkaç kişi mevcut rutin aktivitelerinize katılacak.

Alışveriş yapabilir, mali ve mülk sorunlarını çözebilir ve bağımsız bir iş kurabilirsiniz.

İş anlayışınız kötü değil.

Akşam saatlerinde sevdiklerinizle anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Ciddi bir tartışma veya çatışma yaratmayın.

Yengeç - Haklı ve dürüst olduğunuzdan şüphe etmeseniz bile çevrenizdeki insanları dinlemekten vazgeçmeyin. Bununla, iş yerindeki sorunları ve çatışmaları önleyebilirsiniz. İş ve kişisel ilişkilerde inisiyatif almak için iyi bir zaman. Yeni fikirleriniz cesur ve yenilikçi.

Günün ikinci yarısında sevdiklerinizle ilişkilerinizi düzeltin. Sizi dinlemekten fazlasını yapsalar bile saldırgan olmayın.

Akşam saatlerinde ufak sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Kendini koru.

Aslan - Olayların seyri düzgün olsa da, en küçük sorunların ciddiyetini yapay olarak artırarak panik yapmayın. Sevmediğiniz birine veya takdir etmediğiniz bir olaya sert tepki vermeyin. Olumlu eğilimlerden tam olarak yararlanmaya çalışın. Aksi takdirde çeşitli fırsatları kaçırırsınız, başarı şanslarından yararlanamazsınız.

Günün ikinci yarısında öngörülemeyen harcamalar olacaktır. Alışveriş yaparken dikkatli olun. İşe yatırım yapma fikrini erteleyin. Sürekli hayatlarından şikayet eden karamsar insanlardan uzak durun. Bu tür insanlar size fayda sağlamayacaktır.

Başak - hayırlı ve iyi günler. Olumlu eğilimlerin etkisi artıyor. Zor sorunlarla başa çıkacaksınız. Hiçbir sorunun sizi çözümsüz bir etkiyle bırakmasına izin vermeyin. Hiç tanımadığınız insanlarla ilişkileriniz gelişecek. Uzun süre üretken aktiviteyi engelleyen çatışmaları çözebilirsiniz.

Profesyonel değerlerinizi fark edecekler.

Günün ikinci yarısında ilginç bir iş teklifi alabilirsiniz.

Sevdikleriniz size birçok fikirle destek olmaya, tavsiyelerde bulunmaya ve yardımcı olmaya hazır. Akşam saatleri romantik temaslar için uygundur.

Terazi - zorluklar kaybolmaz. Ancak olumlu eğilimlerin etkisi daha güçlüdür. Gün prensipte kötü değil. Üretken olun, aktif ve enerjik çalışın. Planladığınız işi görün ve tamamlayın. Ani bir görevi tamamlamaya çalışın ve zamanında sipariş verin.

Günün ikinci yarısında duygularınızın faaliyetlerinize müdahale etmesine izin vermeyin. Duygusal gerilimden kaçının. Hayran olduğunuz kişi bugün sizinle ilgilenecek.

Akşamı ailenize ayırın.

Akrep - profesyonel faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. Her zamankinden daha çok ve daha çok çalışmaya başlasanız bile, bununla başa çıkabileceğinizden şüpheniz olmasın. Bugüne kadar sizinle birçok kez çalışmış kişilerden destek alacaksınız. Profesyonel niteliklerinizi gösterin.

Yeni bir ortak veya müttefikten gelen tavsiyeler, pazarlık yapmak için iyi bir gündür.

Günün ikinci yarısında akrabalarınızla ilişkilerde herhangi bir sorun olmamalıdır. Birbirinizi anlamaya çalışın.

Nazik sözler ve hassas davranışlarla sevdiklerinizi mutlu edin.

Yay - gergin ve zor bir gün olacak. Negatif eğilimlerin etkisi artıyor. Heyecan, endişe, güçlü olumsuz duygular önemsiz değildir. Duyguların etkisi altında kasıtsız hatalar yapmayın. Her durumda sakince davranma yeteneğini defalarca göstermiş olan kişilerin tavsiyelerini dinleyin.

Günün ikinci yarısı, uzaklardan gelen insanlarla tartışmalara ve tartışmalara elverişli değildir. Karşılıklı bir anlayışa ulaşmak zor olacak. Çatışma riski artıyor.

Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizin soğumasına izin vermeyin.

Oğlak - daha önce başladığınız işe devam etmek ve tamamlamak için iyi bir zaman. Yeni bir proje uygulamak için acele etmeyin, yeni bir işe başlayın. Durum buna uygun değil. Tembel olmayın, tembel olmayın, duyguların esiri olmayın. Sevdiklerinizle birlikte talep ediyorsanız, ciddi başarılar elde edebilirsiniz.

Günün ikinci yarısı yeni tanıdıklar için fena değil. Ancak ilişkinizin istediğiniz kadar hızlı gelişmeyeceği gerçeğine hazırlıklı olun.

Akşamları yaşlı akrabalarla anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Çatışmanın nedeni mali sorunlar olacaktır.

Kova - konuşmalar ve müzakereler çok zaman alır. Hepsi ilk bakışta işe yaramaz değil. Bir zamanlar birlikte çalıştığınız biriyle ani bir toplantı olabilir. Durumdan sonraki konuşmada yeni projenin konturlarının ortaya çıkması hariç değildir.

Günün ikinci yarısı bir gezi veya seyahat için uygundur. Satın alma başarılı olacak. Akşamları romantik temaslar kötü gitmeyecek. Ancak beklediğiniz kadar olumlu duygu alamayacaksınız.

Balık - önemli bir gün. Etrafınızda olup bitenleri dikkatlice gözlemleyin. Daha deneyimli insanlardan bir şeyler öğrenme, faydalı deneyimler kazanma fırsatını kaçırmayın. Sezginiz keskin. Profesyonellik ile kişisel ilişkilerdeki sorunları hızla çözebilirsiniz.

Günün ikinci yarısında alacağınız tüm bilgiler doğru ve net değildir. Ancak bilgiyi unutmayın - buna ihtiyacınız olacak. İyi tanımadığınız insanlarla uğraşırken dikkatli olun. Bazıları sizi aldatmak ve size yanlış bilgi vermek istiyor.

Akşamları, herhangi bir fiziksel aktiviteden vazgeçerek iyice dinlenin.


Yorum Gönder

0 Yorumlar